Urządzenia i Akcesoria
Kimchi
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 149 godz.
710 g
Składniki
-
Chinese cabbage (wombok) cut into halves lengthways, then cut into thirds700 g
-
filtered water2500 g
-
Himalayan salt150 g
-
garlic cloves3
-
piece fresh ginger peeled2 cm
-
apple cored and cut into quarters1
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thirds5
-
ground cayenne pepper1 - 2 tsp
-
paprika1 - 2 tsp
-
tamari gluten free (see Tips)1 tsp
-
coconut sugar30 g
-
nori sheet torn into pieces1
-
warm water20 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 710 g
Sód
59014.2 mg
Białko
14.8 g
Kalorie
1538.7 kJ /
367.8 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
15.7 g
Tłuszcz nasycony
0.2 g
Węglowodany
84.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Grilled tofu steaks with Asian mushrooms
2 godz. 30 min
Miso chicken noodle soup (gut health)
30 min
Kimchi butter
1 godz. 10 min
Rustic homemade tofu
24 godz. 30 min
Burmese chickpea tofu with spicy dipping sauce
1 godz. 30 min
Thai tofu and sweet potato cakes
30 min
Yasai miso ramen
35 min
Vegan Caesar dressing
5 min
Black bean molè (black bean chocolate chilli)
2 godz. 25 min
Honey ginger tofu with greens
2 godz. 25 min
Citrus quinoa salad with miso ginger dressing
1 godz. 15 min
Chocolate tofu mousse pots
1 godz. 10 min