Urządzenia i Akcesoria
Kimchi
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 149 godz.
710 g
Składniki
-
Chinese cabbage (wombok) cut into halves lengthways, then cut into thirds700 g
-
filtered water2500 g
-
Himalayan salt150 g
-
garlic cloves3
-
piece fresh ginger peeled2 cm
-
apple cored and cut into quarters1
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thirds5
-
ground cayenne pepper1 - 2 tsp
-
paprika1 - 2 tsp
-
tamari gluten free (see Tips)1 tsp
-
coconut sugar30 g
-
nori sheet torn into pieces1
-
warm water20 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 710 g
Sód
59014.2 mg
Białko
14.8 g
Kalorie
1538.7 kJ /
367.8 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
15.7 g
Tłuszcz nasycony
0.2 g
Węglowodany
84.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Rice paper rolls (Thermomix® Cutter)
1 godz.
Rye seed loaf
28 godz. 10 min
Thai green curry paste
10 min
Thai tofu and sweet potato cakes
30 min
Kale, sprouts and red cabbage salad
4 godz. 35 min
Fresh turmeric and ginger paste
20 min
Sauerkraut
168 godz. 35 min
Tahini
20 min
Som tum (Thai green papaya salad)
20 min
Fruit and nut loaf
27 godz. 50 min
Vegie crackers
12 godz. 10 min
Malay-style coconut chicken
25 godz. 40 min