Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Impasto
- 200 g di farina per pane + q.b. per spianare
- 100 g di burro, non salato, a pezzi + q.b. per imburrare
- 100 g di quark
- 1 cucchiaino di lievito in polvere
- 1 cucchiaino di sale
Ripieno
- 200 g di pancetta affumicata, a pezzi (3 cm)
- 400 g di porri, a pezzi (3 cm)
- 2 uova
- 200 g di panna acida
- 150 g di quark
- ¾ di cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di noce moscata in polvere
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3899 kJ / 936 kcal
- Białko
- 29.5 g
- Węglowodany
- 43 g
- Tłuszcz
- 71 g
Alternatywne przepisy
Zuppa d'orzo grigionese
55min
Pasta al forno dell'alpigiano
50 Min
Torta salata alle verdure
Brak ocen
Salsa cocktail
5 Min
Omini di pasta (Grittibänze)
2 Std. 10 Min
Corona dei Re Magi
2h 15 min.
Tortine al formaggio
50 Min
Involtini estivi
30min
Quiche di porro
1h 45min
Biscotti milanesini
3h
Tiramisù alla stracciatella
2h 30min
Riso casimiro
45min