Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 950 g di acqua
- ⅓ cubetto di lievito di birra fresco (circa 15 g)
- olio vegetale, per ungere
- 250 g di farina bigia
- 20 g di semi di girasole
- 1 cucchiaio di semi di chia
- 1 cucchiaio di semi di lino
- 1 cucchiaino di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 460.1 kJ / 109.8 kcal
- Białko
- 4.2 g
- Węglowodany
- 17.1 g
- Tłuszcz
- 2.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pane bigio in casseruola
2 godz. 25 min
Farina di cereali o legumi
No ratings
Menu: Zuppa di topinambur, barbabietole alla wellington con verdure al forno, trifle di panpepato
3 Std.
Pane di farro alle nocciole
2 godz. 50 min
Hamburger con Coleslaw
40min
Pane integrale in cassetta
4 Std.
Tajine di agnello con albicocche e miele
1h 30min
Salmone con salsa al mango, taccole e carote
1h
Tabulè di quinoa e tonno
40min
Salsa all'aglio
15min
Panini Pita
2h
Polenta ticinese
45 Min