Feta al cartoccio

Feta al cartoccio

3.0 2 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
4 porzioni

Składniki

  • ½ mazzetto prezzemolo fresco senza gambi
  • 60 g di cipolle tagliate a metà
  • 400 g di pomodoro tagliati in quattro
  • 200 g di formaggio feta a pezzi
  • 1 ½ - 2 cucchiaini di erbe aromatiche miste, secche (ad es. origano, salvia, timo, rosmarino)
  • 1 cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di pepe macinato
  • 200 g di crème fraîche, min 30% di grassi

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 10 g
Kalorie 1270 kJ / 303 kcal
Tłuszcz 26 g
Błonnik 1.6 g
Węglowodany 7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...