Focaccia alla farina di farro
TM5 TM6

Focaccia alla farina di farro

(Brak ocen)

Składniki

Impasto

  • 60 g di porro, a pezzi (2 cm)
  • 70 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 2 cucchiaini di sale + q.b.
  • 300 g di acqua
  • 1 cucchiaino di zucchero
  • 25 g di lievito fresco
    lub 2 ½ cucchiaini di lievito secco
  • 250 g di farina manitoba
    lub 250 g di farina per pizza
  • 250 g di farina di farro

Farcitura e terminare la preparazione

  • 150 g di salame, a fette (3 mm)
  • 6 fichi, secchi, in quarti

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1937 kJ / 463 kcal
Białko
19 g
Węglowodany
60 g
Tłuszcz
18 g
Błonnik
7 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy