Focaccia alla farina di farro

Focaccia alla farina di farro

4.0 1 ocena
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
6 porzioni

Składniki

Impasto
  • 60 g di porro a pezzi (2 cm)
  • 70 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 2 cucchiaini di sale + q.b.
  • 300 g di acqua
  • 1 cucchiaino di zucchero
  • 25 g di lievito fresco
    2 ½ cucchiaini di lievito secco
  • 250 g di farina manitoba
    250 g di farina per pizza
  • 250 g di farina di farro
Farcitura e terminare la preparazione
  • 150 g di salame a fette (3 mm)
  • 6 fichi, secchi in quarti

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 19 g
Kalorie 1937 kJ / 463 kcal
Tłuszcz 18 g
Błonnik 7 g
Węglowodany 60 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...