Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Impasto
- 60 g di porro, a pezzi (2 cm)
- 70 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 2 cucchiaini di sale + q.b.
- 300 g di acqua
- 1 cucchiaino di zucchero
-
25
g di lievito fresco
lub 2 ½ cucchiaini di lievito secco -
250
g di farina manitoba
lub 250 g di farina per pizza - 250 g di farina di farro
Farcitura e terminare la preparazione
- 150 g di salame, a fette (3 mm)
- 6 fichi, secchi, in quarti
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1937 kJ / 463 kcal
- Białko
- 19 g
- Węglowodany
- 60 g
- Tłuszcz
- 18 g
- Błonnik
- 7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Insalata di verdura e frutta a crudo
10 min
Crêpes
1h 15min
Crostata di cipolle e formaggio
1h 15min
Risotto alla parmigiana
30 min
Crêpes
1h 20min
Risotto allo zafferano di Mund
45 min
Rotolo all'arancia
30 min
Mandorle ricoperte di cioccolato al caffè
50 min
Crema Thermomix®
45 min
Torta di mele facile
45 min
Bevanda disintossicante alla pera e mela
10 min
Tiramisù alle fragole e sambuco
3sa 15 dk