Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Impasto
- 150 g di farina
- 75 g di burro, kalt, in Stücken
- ½ cucchiaino di sale
- 50 g di acqua, kalt
Ripieno
- 700 g di cipolle, halbiert
- 40 g di burro
- 4 uova
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1 ½ cucchiaino di sale, nach Belieben
- 1 pizzico di pepe macinato
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2671 kJ / 641 kcal
- Białko
- 14 g
- Węglowodany
- 39 g
- Tłuszcz
- 47 g
Alternatywne przepisy
Rösti alla bernese
40 min
Crostata di cipolle e formaggio
1óra 15p
Corona dei Re Magi con uvetta
1 Std. 55 Min
Salsa olandese
Brak ocen
Bocconcini di pesce con salsa tartara
50min
Panini del 1° Agosto
1óra 10p
Gâteau du Vully (Torta alla panna)
2óra 30p
Maccheroni dell'alpigiano
45 min
Amaretti all'albicocca
40 min
Spätzle al formaggio
1óra 10p
Spezzatino alla zurighese
50min
Manzo alla Stroganoff
45 min