Urządzenia i Akcesoria
Beef and Dumpling Stew
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 55 min
4 portions
Składniki
Dumplings
-
cheddar cheese cut in pieces50 g
-
fresh parsley leaves only4 sprigs
-
plain flour140 g
-
butter20 g
-
baking powder1 tsp
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
fresh milk40 g
-
egg1
Stew
-
plain flour70 g
-
stewing steak (chuck, short ribs, brisket, oxtail, shank and neck), cut in pieces (5 cm)800 g
-
salt¾ tsp
-
ground black pepper¾ tsp
-
yellow onion cut in halves150 g
-
olive oil plus 2 tbsp for pan-frying15 g
-
1 tsp beef stock powder, homemade or store-boughtbeef stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
dried bay leaf1
-
fresh thyme leaves only4 sprigs
-
water500 g
-
500 g beef stockale500 g
-
button mushroom cut in quarters150 g
-
carrot cut in slices (5 mm)100 g
-
fresh parsley (opcjonalnie) leaves only, to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1568.3 mg
Białko
56.7 g
Kalorie
3170.8 kJ /
757.8 kcal
Tłuszcz
31.4 g
Błonnik
3.7 g
Tłuszcz nasycony
11.4 g
Węglowodany
54.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Leek and cheese tart
1 godz. 15 min
Spicy Beef with Red Capsicums
30 min
Peach and custard cream muffins
50 min
Chicken, bacon, pumpkin and spinach risotto
40 min
Creamy potato mash
30 min
Traditional Fried Rice
20 min
Macadamia Chocolate Cookies
45 min
Kuzi Ayam (Kelantanese Chicken Curry)
1 godz. 30 min
Ginger spice and white chocolate muffin
35 min
KL Hokkien Noodles
35 min
Wholemeal Tacos with Pulled Pork in Stout
4 godz. 55 min
Ayam Masak Lemak Cili Api
20 min