Urządzenia i Akcesoria
Pineapple and Apple Chutney
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
2 jars
Składniki
-
Granny Smith apples peeled, cored, cut in quarters2
-
water sufficient to cover the apples
-
pineapples peeled, cored, cut in pieces (3 cm x 3 cm)350 g
-
dried chillies deseeded, soaked in hot water, adjust to taste12
-
fresh ginger15 g
-
garlic cloves2
-
vinegar100 g
-
sugar250 g
-
salt20 g
-
ground cinnamon½ tsp
-
candied ginger sliced30 g
-
golden raisins70 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 jar
Sód
3924 mg
Białko
8 g
Kalorie
3983 kJ /
952 kcal
Tłuszcz
1 g
Błonnik
13 g
Węglowodany
242 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Fruit Cake
4h 10min
Chocolate Meringue Stack
7h 30min
Es Kuwut (Honeydew and Coconut drink)
15min
Apple Pie Filling Preserve
45min
Roast beef with Yorkshires and gravy
3h 15min
Lemon Peel Pound Cake
1h 50min
French Raw Chocolate
20min
Summer Fruit Crumble with Crème Anglaise
1h 10min
Chocolate and Raspberry Tarts
2h 50min
Apple Butter
1h 30min
Cheese Puffs with Whipped Honey Cream Cheese
1h 5min
Mini Eccles Cakes with Potted Stilton
3h 40min