Urządzenia i Akcesoria
Pineapple and Apple Chutney
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
2 jars
Składniki
-
Granny Smith apples peeled, cored, cut in quarters2
-
water sufficient to cover the apples
-
pineapples peeled, cored, cut in pieces (3 cm x 3 cm)350 g
-
dried chillies deseeded, soaked in hot water, adjust to taste12
-
fresh ginger15 g
-
garlic cloves2
-
vinegar100 g
-
sugar250 g
-
salt20 g
-
ground cinnamon½ tsp
-
candied ginger sliced30 g
-
golden raisins70 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 jar
Sód
3924 mg
Białko
8 g
Kalorie
3983 kJ /
952 kcal
Tłuszcz
1 g
Błonnik
13 g
Węglowodany
242 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Slow Cooked Red Wine Poached Pears
Brak ocen
Sicilian Prawn Salad
Brak ocen
Indonesian green spice paste
40 min
Cheesy Beer Sauce
30 min
Chicken, Rice and Green Beans with Ginger and Spring Onion Oil
1 godz. 20 min
French Onion Soup
1 godz.
Roasted Aubergine with Oyster Mushrooms
1 godz.
Eggs in Falafel coating with yoghurt sauce
Brak ocen
Chilli crab with coconut rice and sambal (Mark LaBrooy)
1 godz. 30 min
Malva Pudding
55 min
Basque Burnt Cheesecake
3 godz. 10 min
Salted Caramel Basque Cheesecake
13 godz. 10 min