Urządzenia i Akcesoria
Sausage with Curry Ketchup (Currywurst)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
2 portions
Składniki
-
oil10 g
-
300 g Krakowska sausage, sliced (1 cm)sausage pre-cooked (see tip), sliced (1 cm)300 g
-
water50 g
-
tomato ketchup150 g
-
curry powder plus extra for sprinkling1 tsp
-
hot paprika¼ tsp
-
10 g sugarhoney10 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
24 g
Kalorie
2416 kJ /
577 kcal
Tłuszcz
44 g
Błonnik
0.8 g
Węglowodany
22 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sous-vide Rare Fillet Steak with Herb Garlic Butter
2 godz. 15 min
Pasta Amatriciana
30 min
Mussels with Garlic Sauce
2 godz. 40 min
Meatballs with Tomato Sauce and Pasta
45 min
Browned Pork Strips
15 min
Pasta al Arrabiata
30 min
Spaghetti Carbonara (TM6 & TM5)
40 min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30 min
Salt Cod Gratin
50 min
Currywurst (sausages with curry ketchup)
20 min
Stir-Fried Beef with Caponata
45 min
Tomato and Bacon Spaghetti (TM6 & TM5)
35 min