Urządzenia i Akcesoria
Sausage with Curry Ketchup (Currywurst)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
2 portions
Składniki
-
oil10 g
-
300 g Krakowska sausage, sliced (1 cm)sausage pre-cooked (see tip), sliced (1 cm)300 g
-
water50 g
-
tomato ketchup150 g
-
curry powder plus extra for sprinkling1 tsp
-
hot paprika¼ tsp
-
10 g sugarhoney10 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
24 g
Kalorie
2416 kJ /
577 kcal
Tłuszcz
44 g
Błonnik
0.8 g
Węglowodany
22 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tomato and Bacon Spaghetti (TM6 & TM5)
35 min
Spiralized Tortilla
35 min
Browned Chicken Cubes
15 min
Sautéed Shallots (250 g)
20 min
Chinese Pork with Vegetables
1 godz. 20 min
Mexican Shots
5 min
Watermelon Ginger Spritzer
45 min
Iced Tea Cocktail
1 godz. 30 min
Irish Potato Soup
35 min
Curry Noodles with Pork
45 min
Quick Gyros with Tzatziki
15 min
Gnocchi Carbonara with Peas
20 min