
Urządzenia i Akcesoria
Mug cake à la ricotta et aux myrtilles
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
4 tasses
Składniki
-
le zeste d'½ citron jaune non traité sans la partie blanche
-
de sucre en poudre80 g
-
de farine de blé150 g
-
œufs2
-
de ricotta fraîche sans le petit lait100 g
-
de levure chimique (1/2 sachet)1 c. à café
-
de myrtilles fraîches80 g
-
sucre glace maison (opcjonalnie)
Wartości odżywcze na 1 tasse
Kalorie
287 kcal /
1201 kJ
Białko
10.3 g
Tłuszcz
5.6 g
Węglowodany
52.2 g
Błonnik
1.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Mug cake
10 Przepisów
Francja
Francja