
Urządzenia i Akcesoria
椒汁白肉
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
4 人份
Składniki
-
水2100 克
-
新鮮綠豆芽 ,洗淨,瀝乾100 克
-
豬五花火鍋肉片 ,切大片,長約5公分200 克
-
新鮮青辣椒 ,去籽切段20 克
-
新鮮紅辣椒 ,去籽切段20 克
-
蒜頭30 克
-
青花椒粒20 克
-
油20 克
-
美極鮮味露5 克
-
鹽¼ 茶匙
-
糖½ 茶匙
-
紹興酒15 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
247.8 kcal /
1036.8 kJ
Białko
8.9 g
Tłuszcz
21.6 g
Węglowodany
4.1 g
Błonnik
1.1 g
Tłuszcz nasycony
6.8 g
Sód
264.3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

名廚私房菜 - 李德全 II
5 Przepisów
Tajwan
Tajwan