苦瓜封肉

苦瓜封肉

4.0 5 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 人份

Składniki

  • 豬肉 ,切塊(約3公分),放入冰箱冷凍約30分鐘
    400 克
  • 蔭瓜 ,略為切碎
    30 克
  • 蠔油
    2 茶匙
  • 1 茶匙
  • 太白粉
    1 大匙
  • 苦瓜 ,切圈(高約2公分),去內膜
    400 克
  • 醬油
    2 茶匙
  • 蔭豆豉 ,拍扁
    1 茶匙
  • 500 克

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 250.9 kcal / 1048.7 kJ
Białko 20.2 g
Tłuszcz 14.8 g
Węglowodany 9.7 g
Błonnik 3.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...