
Urządzenia i Akcesoria
苦瓜封肉
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 人份
Składniki
-
豬肉 ,切塊(約3公分),放入冰箱冷凍約30分鐘400 克
-
蔭瓜 ,略為切碎30 克
-
蠔油2 茶匙
-
糖1 茶匙
-
太白粉1 大匙
-
苦瓜 ,切圈(高約2公分),去內膜400 克
-
醬油2 茶匙
-
蔭豆豉 ,拍扁1 茶匙
-
水500 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
250.9 kcal /
1048.7 kJ
Białko
20.2 g
Tłuszcz
14.8 g
Węglowodany
9.7 g
Błonnik
3.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

春季食療
8 Przepisów
Tajwan
Tajwan