墨西哥風味炒羊肉

墨西哥風味炒羊肉

5.0 2 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 人份

Składniki

  • 羊肉 ,切片(厚0.5公分)
    300 克
  • 墨西哥TACO香料
    2 茶匙
  • 匈牙利辣紅辣椒粉
    1 ½ 茶匙
  • 蒜頭
    15 克
  • 15 克
  • 蘑菇 ,對半切
    150 克
  • 青椒 ,切丁(2公分)
    60 克
  • 蕃茄糊
    30 克
  • ½ 茶匙
  • 巴西利 (opcjonalnie) ,切碎,裝飾用
    5 克

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 176.5 kcal / 737.8 kJ
Białko 22.1 g
Tłuszcz 6.7 g
Węglowodany 7.3 g
Błonnik 1.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...