香料烤雞

香料烤雞

4.6 10 rating
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
8 人份

Składniki

  • 橄欖油
    5 大匙
  • 新鮮柳橙汁
    120 克
  • 蒜頭
    20 克
  • 1 ½ 大匙
  • 紅椒粉
    2 茶匙
  • 黑胡椒粉
    1 茶匙
  • 1 大匙
  • 乾燥茴香籽
    1 茶匙
  • 乾燥奧勒岡
    1 茶匙
  • 烏斯特調味醬
    25 克
  • 全雞
    1 隻
  • 洋蔥 切塊(約4公分)
    150 克
  • 蘋果 (任何種類) 不去皮,切塊(約4公分)
    250 克
  • 小番茄 對切
    15 粒
  • 西洋芹 切段(約4公分)
    80 克
  • 紅蘿蔔 切塊(約4公分)
    100 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 30.1 g
Kalorie 1959.5 kJ / 468.8 kcal
Tłuszcz 32.6 g
Błonnik 2.6 g
Węglowodany 14.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...