
Urządzenia i Akcesoria
蟹肉湯餃
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 50 min
4 人份
Składniki
-
蟹肉 ,用紙巾擦乾170 克
-
蔥 (1根切碎,3根切絲)4 根
-
蒜頭4 粒
-
香油2 茶匙
-
薑 切碎3 茶匙
-
水餃皮12 張
-
雞高湯1300 克
-
醬油1 大匙
-
味醂1 大匙
-
冰糖粉1 茶匙
-
蛋 打散1 顆
-
青江菜 切段8 枝
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
260 kcal /
1092 kJ
Białko
16.398 g
Tłuszcz
5.134 g
Węglowodany
37.111 g
Błonnik
2.688 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

清爽料理吃一夏
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan