
Urządzenia i Akcesoria
Innsbrucker Knoblauchsuppe
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 45 min
6 Portionen
Składniki
-
Salz¼ - ½ TL
-
Pfeffer, frisch gemahlen½ - ¾ TL
-
Kümmel, gemahlen1 TL
-
Sauerrahm125 g
-
Schlagobers125 g
-
Eidotter2
-
Weizenmehl, glatt15 g
-
Zwiebeln halbiert100 g
-
Knoblauchzehen halbiert (siehe Tipp)50 - 80 g
-
Speckwürfel100 g
-
Semmeln, altbacken vom Vortag2
-
Weißwein100 g
-
Schnittlauch, frisch1 Bund
-
Rindsuppe1000 g
-
Butter1 - 2 EL
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
348 kcal /
1455 kJ
Białko
12 g
Tłuszcz
25 g
Węglowodany
18 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
12 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Alles in Butter - Tirol
12 Przepisów
Austria
Austria