Urządzenia i Akcesoria
Fleischstrudel für Suppe
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
8 Portionen
Składniki
-
Butter in Stücken70 g
-
Karotten in Stücken150 - 200 g
-
Zwiebeln in Stücken120 g
-
Majoran, getrocknet2 EL
-
Salz1 ½ TL
-
Pfeffer, frisch gemahlen½ TL
-
2 - 3 Prise Muskat, gemahlenMacis¼ TL
-
Faschiertes400 g
-
Ei1
-
gezogener Strudelteig (2 x 2 Blätter)1 Packung
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Sód
373 mg
Białko
12 g
Kalorie
1055 kJ /
252 kcal
Tłuszcz
17 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
11 g
Węglowodany
12 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Schweinsbraten mit Semmelknödeln und warmen Krautsalat
3h
Semmelknödel
50min
Faschierter Braten - Stefaniebraten
2h 45min
Frittaten
30min
Tafelspitz mit Semmelkren
1h 20min
Bröselknödel
40min
Kaspressknödelsuppe
1h 35min
Leberreis
35min
Blunzen-Erdäpfel-Strudel
1h 15min
Selchfleischknödel mit Sauerkraut
1h 40min
Polsterzipfl
2h 10min
Wurstknödel
1h 20min