Fleischstrudel für Suppe

Fleischstrudel für Suppe

4.6 30 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
8 Portionen

Składniki

  • Butter in Stücken
    70 g
  • Karotten in Stücken
    150 - 200 g
  • Zwiebeln in Stücken
    120 g
  • Majoran, getrocknet
    2 EL
  • Salz
    1 ½ TL
  • Pfeffer, frisch gemahlen
    ½ TL
  • Macis
    ¼ TL
    2 - 3 Prise Muskat, gemahlen
  • Faschiertes
    400 g
  • Ei
    1
  • gezogener Strudelteig (2 x 2 Blätter)
    1 Packung

Wartości odżywcze na 1 Portion

Kalorie 252 kcal / 1055 kJ
Białko 12 g
Tłuszcz 17 g
Węglowodany 12 g
Błonnik 2 g
Tłuszcz nasycony 11 g
Sód 373 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...