Bułka tarta ze świeżego pieczywa

Bułka tarta ze świeżego pieczywa

4.6 44 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
100 g

Składniki

  • chleba pełnoziarnistego świeżego, pokrojonego na 3 cm kawałki
    100 g

Wartości odżywcze na 100 g

Kalorie 267 kcal / 1117.1 kJ
Białko 10.7 g
Tłuszcz 3.2 g
Węglowodany 48.7 g
Błonnik 4 g
Tłuszcz nasycony 0.8 g
Sód 508 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...