Crema vegana de cilantro y espinacas
TM5 TM6

Crema vegana de cilantro y espinacas

3.4 (53 oceny)

Składniki

  • 200 g de brócoli, en floretes
  • 200 g de zanahorias, en rodajas
  • 250 g agua
  • 20 g de cilantro, solamente las hojas
  • 100 g de hojas de espinaca fresca
  • 2 tortillas
  • 1 cda de concentrado de caldo de verdura
    lub 1 - 1 ½ cdita de sal, o al gusto
  • 100 g de cebolla, en cuartos
  • 1 diente de ajo, pelado
  • 330 g de leche de coco

Wartości odżywcze
na 1 porción
Kalorie
549 kJ / 131 kcal
Białko
3 g
Węglowodany
19 g
Tłuszcz
6 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Błonnik
5 g
Sód
897 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy