Sopa de chícharo y menta

Sopa de chícharo y menta

4.1 22 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
4 porción

Składniki

  • 80 g de cebolla en cuartos
  • 30 g de mantequilla en trozos
  • 500 g de chícharos
  • 500 g de agua
  • ½ cdita de sal marina
  • 1 cubo de caldo de verdura (para 0,5L) desmenuzado
    1 cdita caldo de verduras en pasta
  • 2 - 3 pizca de pimienta molida al gusto
  • 10 g de hojas de menta frescas
  • hojas de menta frescas para adornar

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porción

Sód 249.2 mg
Białko 7.1 g
Kalorie 687.7 kJ / 164.4 kcal
Tłuszcz 6.6 g
Błonnik 6.9 g
Tłuszcz nasycony 4 g
Węglowodany 20.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...