Sopa de chícharo y menta
TM6

Sopa de chícharo y menta

4.2 (17 ocen)

Składniki

  • 80 g de cebolla, en cuartos
  • 30 g de mantequilla, en trozos
  • 500 g de chícharos
  • 500 g de agua
  • ½ cdita de sal marina
  • 1 cubo de caldo de verdura (para 0,5L), desmenuzado
    lub 1 cdita caldo de verduras en pasta
  • 2 - 3 pizca de pimienta molida, al gusto
  • 10 g de hojas de menta frescas
  • hojas de menta frescas para adornar

Wartości odżywcze
na 1 porción
Kalorie
687.7 kJ / 164.4 kcal
Białko
7.1 g
Węglowodany
20.3 g
Tłuszcz
6.6 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Błonnik
6.9 g
Sód
249.2 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy