Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Salsa de frambuesa
- 60 g de mermelada de frambuesa
- 10 g de chile chipotle adobado
- 5 g de mostaza
- 800 g de agua
- 300 g de espárragos
- aceite, el necesario para engrasar
- 2 filetes de salmón frescos, limpios con piel
- sal fina, al gusto
- pimienta negra recién molida
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1827 kJ / 435 kcal
- Białko
- 44 g
- Węglowodany
- 14 g
- Tłuszcz
- 23 g
- Tłuszcz nasycony
- 5 g
- Błonnik
- 3 g
- Sód
- 202 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pescado a la veracruzana
30 min
Pescado empapelado con verduras
1h 15min
Salmón al vapor con verduras de verano
30 min
Salmón en salsa cremosa de champiñones con papas
50 min
Salmón con hongos y puré de papa
45 min
Pescado empapelado al chile serrano
30 min
Salmón en salsa de naranja y mostaza
30 min
Aguacates rellenos de atún
20 min
Salmón en salsa cremosa de champiñones con papas
50 min
Pescado con salsa de aguacate, pasta primavera y plátanos con cajeta
30 min
Salmón en costra de almendras con tagliatelle de espárragos
35 min
Huevos cazuela
30 min