
Urządzenia i Akcesoria
Tarte tatin
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
8 parts
Składniki
La garniture
-
de sucre en poudre50 g
-
de beurre doux coupé en noisettes20 g
-
de pommes (6 belles pommes)1000 - 1200 g
La pâte feuilletée
-
de beurre doux préalablement congelé en morceaux150 g
-
de farine de blé et un peu pour le plan de travail150 g
-
de sel1 pincée
-
d'eau très froide75 g
Wartości odżywcze na 1 part
Kalorie
338 kcal /
1422 kJ
Białko
5 g
Tłuszcz
16 g
Węglowodany
42 g
Błonnik
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Tartes en folie
10 Przepisów
Francja
Francja