Urządzenia i Akcesoria
Glace mangue-Passion
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 12 godz.
10 portions
Składniki
La veille
-
500 g de mangue mûre épluchée et détaillée en dés (2 cm env.)
-
4 fruits de la Passion
Le jour même
-
20 g de sucre roux
-
125 g de yaourt nature
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
1 g
Kalorie
230 kJ /
54 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
11 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Envie de mangue
11 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Glace mangue-Passion
12 godz.
Boisson rafraîchissante concombre, basilic et citron vert
10 min
Sorbet framboise-girofle
12 godz.
Sorbet à la fraise
12 godz.
Sorbet citron vert
12 godz.
Sorbet miel, raisins et thym
24 godz. 30 min
Parfait melon-menthe
10 min
Glace pistache et safran
3 godz. 20 min
Glace au coco
4 godz.
Sorbet mangue-gingembre, gambas et tuile au sésame
1 godz. 5 min
Glace coco et citron vert
12 godz. 15 min
Sorbet mangue-Passion
12 godz.