![Glace mangue-Passion Glace mangue-Passion](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/FB876681-9550-430C-A6D8-B997087FB2C8/Derivates/1B10D1CC-3CB3-4BDB-B579-00E18F50BD5D.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
La veille
- 500 g de mangue mûre, épluchée et détaillée en dés (2 cm env.)
- 4 fruits de la Passion
Le jour même
- 20 g de sucre roux
- 125 g de yaourt nature
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 230 kJ / 54 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 11 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Glace mangue-Passion
12óra
Sorbet litchi-rose
8 godz.
Sorbet Piña Colada
4 godz. 15 min
Sorbet citron vert
12óra
Glace express mangue et lait de coco
10min
Sorbet fraise, myrtille et chocolat blanc
6h 25min
Sorbet mangue-gingembre, gambas et tuile au sésame
1h 5min
Sorbet minute fraise-banane
4 godz. 15 min
Sorbet framboise-girofle
12óra
Sorbet mangue-Passion
12óra
Sorbet à la fraise
12óra
Glace à la fraise façon italienne
40min