Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de chair de potimarron, détaillée en cubes
- 400 g d'eau
- 60 g de noisettes émondées
- le zeste d'une orange, non traitée
- 90 g de sucre en poudre
- 50 g de beurre
- 100 g de jus d'orange
- 6 crêpes
- 6 c. à soupe de miel
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1618.3 kJ / 387.2 kcal
- Białko
- 4.3 g
- Węglowodany
- 50.8 g
- Tłuszcz
- 18.5 g
- Błonnik
- 3.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crêpes tout chocolat
35min
Crêpes des îles
40min
Crêpe Belle-Hélène
40min
Croissants aux pommes
16 Std. 40 Min
Cabillaud à la vapeur de foin de Crau, petits légumes fraîcheur (Demi-finale Thermostars 2017 - Zone 6)
2h
Pain marocain
3 godz. 40 min
Crêpes suzette
35min
Viande de bison hachée
35min
Crêpes sucrées ou salées
40min
Monstres de purée de pommes de terre au four
2 Std. 5 Min
Cakes salés à l'okara d'amande
12 Std. 45 Min
Crêpes sans lactose à la confiture
1 Std.