
Urządzenia i Akcesoria
Cake weekend épicé à l'orange
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
8 portions
Składniki
-
de beurre et un peu pour le moule80 g
-
de farine de blé et un peu pour le moule220 g
-
orange non traitée1
-
de sucre en poudre280 g
-
œufs4
-
de sel1 pincée
-
de crème liquide 30-40% m.g.120 g
-
de rhum20 g
-
de levure chimique (½ sachet)1 c. à café
-
de quatre-épices2 c. à café
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
408 kcal /
1730 kJ
Białko
6.6 g
Tłuszcz
16.6 g
Węglowodany
57.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

À l'heure du thé
10 Przepisów
Francja
Francja