Urządzenia i Akcesoria
Ananas al rum a Cottura Lenta
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 40 min
3 porzioni
Składniki
-
6 fette di ananas fresco (2x12 cm) (70-80 g circa cad.)
-
450 g di acqua
-
300 g di Rum
-
30 g zucchero
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Sód
2.7 mg
Białko
0.9 g
Kalorie
1448.9 kJ /
346.3 kcal
Tłuszcz
0.2 g
Błonnik
2.2 g
Węglowodany
30.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Cottura Lenta
33 Przepisy
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Pere sottovuoto alla cannella
2 Std. 5 Min
Confettura di scalogno
2 Std.
Ananas sottovuoto
1 Std. 15 Min
Scalogno insaporito (250 g)
20 Min
Crema ai frutti rossi
20 Min
Ananas in salsa piccante a Cottura Lenta con cocco tostato
3 Std. 40 Min
Caramello fango
20 Min
Chutney di cipolle caramellate
24 Std.
Carote sottovuoto timo e feta
1 Std.
Croccante ai pistacchi
1 Std.
Filetto di maiale con cime di rapa sottovuoto
2 Std. 30 Min
Salsa al caramello (TM6)
1 Std. 30 Min