Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 克 水 (含蒸煮和料理用水)
- 10 塊 冰塊
- 300 克 嫩薑, 洗淨,切片
- 150 克 白醋
- 150 克 二砂糖
- Wartości odżywcze
- na 1 整份食譜
- Kalorie
- 462 kJ / 110 kcal
- Białko
- 0 g
- Węglowodany
- 27.425 g
- Tłuszcz
- 0.15 g
- Błonnik
- 0.7 g