Wersje kompatybilne
Pappardelle alla curcuma con fagiolini e mandorle (per 2 persone)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pappardelle alla curcuma
- 200 g di farina tipo 00 + q.b.
- 2 uova
- 1 cucchiaio di curcuma in polvere
Pesto di mandorle
- 50 g di mandorle pelate
- 30 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- ½ spicchio di aglio (opcjonalnie)
- 20 g di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 50 g di olio extravergine di oliva
Terminare la preparazione
- 80 g di fagiolini verdi freschi
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 4010 kJ / 958.5 kcal
- Białko
- 30 g
- Węglowodany
- 86 g
- Tłuszcz
- 56 g
- Błonnik
- 7.7 g
Alternatywne przepisy
Conchiglie alle melanzane, acciughe e menta
1sa 10 dk
Pesto di avocado
15 Min
Bucatini alle melanzane, pomodori e funghi porcini
50min
Polpettone vegetariano con salsa Gravy
1 Std. 20 Min
Insalata di pane fritto e melone giallo
25min
Peperoni ripieni di verdure all'aneto
10min
Spaghettini ai peperoni
50min
Linguine alla carbonara di zucchine
30min
Torta raw di mele e frutti di bosco
1h 40min
Carbonara di seitan
40min
Mousse al mango
20min
Trofie con verdure alle erbe
40min