Urządzenia i Akcesoria
Pizza mit Rote Bete
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 Portionen
Składniki
Teig
-
Wasser130 g
-
Hefe (20 g)½ Würfel
-
Mehl300 g
-
Olivenöl15 g
-
Salz¾ TL
-
Rote Bete, gegart in Scheiben (1 cm)380 g
-
Zitronensaft50 g
Belag und Fertigstellung
-
Zwiebeln halbiert200 g
-
Schmand200 g
-
Schinkenwürfel mager120 g
-
Salz½ TL
-
Pfeffer2 Prisen
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
18 g
Kalorie
2261 kJ /
540 kcal
Tłuszcz
21 g
Błonnik
5.5 g
Węglowodany
67 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Kürbis-Sellerie-Quiche
2 godz.
Rote-Bete-Schinken-Tarte
1 godz. 20 min
Rote-Bete-Tarte mit Feta
1 godz. 20 min
Kürbisquiche
2 godz. 5 min
Zucchinitarte
45 min
Kartoffel-Zucchini-Tarte
1 godz. 10 min
Zucchinikuchen
1 godz.
Zucchini-Scones mit getrockneten Aprikosen
30 min
Kürbispfannkuchen mit Petersilien-Dip
40 min
Möhrenquiche mit Salbei
1 godz. 35 min
Rosenkohl-Hefe-Kuchen
2 godz.
Kürbis-Frischkäse-Tarte
1 godz. 30 min