Urządzenia i Akcesoria
Chinakohl-Pizza
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
4 Portionen
Składniki
Pizzateig
-
Hartweizengrieß170 g
-
Mehl170 g
-
Wasser200 g
-
Hefe (20 g)½ Würfel
-
Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten20 g
-
Salz1 ¼ TL
-
Zucker1 Prise
Belag
-
Mozzarella (2 Kugeln), halbiert250 g
-
Chinakohl in Stücken (3 cm)300 g
-
Saure Sahne150 g
-
Ei1
-
Speisestärke20 g
-
Salz¾ TL
-
Pfeffer½ TL
-
Zucker1 Prise
-
Basilikum-Pesto100 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
25 g
Kalorie
3036 kJ /
725 kcal
Tłuszcz
37 g
Błonnik
6.2 g
Węglowodany
70 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Finessen 5/2015
21 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Grünkohl-Kartoffel-Frittata
1 godz. 10 min
Pastinakenpuffer
40 min
Porreewähe
1 godz. 15 min
Rote-Bete-Schmarrn mit Knoblauchdip
50 min
Steckrüben-Pie
1 godz. 50 min
Spitzkohlquiche mit Bratwurstbällchen
1 godz. 15 min
Spitzkohl-Flammkuchen
1 godz. 40 min
Crêpes mit Mangoldfüllung
1 godz.
Kürbis-Sellerie-Quiche
2 godz.
Grünkohl-Quiche
1 godz. 30 min
Möhren-Wirsing-Lasagne
2 godz.
Wirsingfrikadellen
1 godz. 20 min