Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Trota salmonata sottovuoto
- 800 g di trota salmonata (4 filetti)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 4 pizzichi di sale
- 4 pizzichi di pepe bianco macinato
- 10 - 12 foglie di basilico fresche, lavate
- 1600 g di acqua
- 30 g di succo di limone
Contorno
- 300 g di zucchine a cubetti (2 cm)
- 70 g di cipolle a rondelle
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 pizzichi di sale
- 20 pomodori ciliegino a metà
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1854.7 kJ / 443 kcal
- Białko
- 42.6 g
- Węglowodany
- 7.6 g
- Tłuszcz
- 26.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.2 g
- Błonnik
- 2.1 g
- Sód
- 78.2 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salmone sottovuoto alle erbe (per 2 persone)
1 Std. 30 Min
Salmone sottovuoto aromatizzato al lime e zenzero
1 Std. 20 Min
Salmone sottovuoto con insalata di finocchi e mele
1 Std. 20 Min
Branzino sottovuoto al pepe rosa
1 Std. 10 Min
Carote sottovuoto timo e feta
1 Std.
Vitello tonnato sottovuoto
5h
Contorno di zucchine sottovuoto
30 Min
Filetto di manzo sottovuoto in salsa al vino
3u.
Mele sottovuoto alla cannella
1h 50min
Cappello del prete Sottovuoto con salsa verde
5h 30 min
Petto di pollo Sottovuoto con salsa satay
2 Std.
Roastbeef Sottovuoto
5h 30 min