Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Trota salmonata sottovuoto
- 800 g di trota salmonata (4 filetti)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 4 pizzichi di sale
- 4 pizzichi di pepe bianco macinato
- 10 - 12 foglie di basilico fresche, lavate
- 1600 g di acqua
- 30 g di succo di limone
Contorno
- 300 g di zucchine a cubetti (2 cm)
- 70 g di cipolle a rondelle
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 pizzichi di sale
- 20 pomodori ciliegino a metà
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1854.7 kJ / 443 kcal
- Białko
- 42.6 g
- Węglowodany
- 7.6 g
- Tłuszcz
- 26.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.2 g
- Błonnik
- 2.1 g
- Sód
- 78.2 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salmone sottovuoto con insalata di finocchi e mele
1h 20 min
Petto di pollo Sottovuoto con salsa satay
2h
Merluzzo sottovuoto con pomodorini e olive
1h 30min
Involtini di pollo ripieni sottovuoto con salsa ai peperoni
2 Std. 10 Min
Branzino sottovuoto al pepe rosa
1h 10 min
Ananas sottovuoto
1h 15 min
Braciole di maiale con frittelle di patate sottovuoto
3u. 30min
Spezzatino di manzo a Cottura Lenta con salsa ai funghi
5 Std. 40 Min
Zucca sottovuoto con pinoli e uvetta
45 min
Braciole di maiale sottovuoto con insalata di mele
2 godz. 40 min
Roastbeef Sottovuoto
5h 30 min
Vitello tonnato sottovuoto
5h