Patate dolci e lenticchie

Patate dolci e lenticchie

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 porzioni

Składniki

  • 100 g di carote pelate, a pezzi (2 cm)
  • 80 g di cipolle tagliate in quattro
  • 6 g di patate americane dolci pelate, a pezzi (2 cm)
  • 2 cucchiaini di olio di oliva
  • 30 g di lenticchie, rosse, secche, a metà
  • 200 g di acqua
    200 g di brodo di pollo

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 3 g
Kalorie 268 kJ / 64 kcal
Tłuszcz 0.3 g
Węglowodany 12.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...