Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g di Parmigiano, a pezzi (3 cm)
- 100 g di cipolla, a metà
- 1 spicchio di aglio
- 200 g di carote, a pezzi (3 cm)
- 250 g di indivia belga
- 20 g di burro
- 300 g di riso per risotto (per esempio Arborio)
- 900 g di acqua
- 2 cubetti di dado per brodo vegetale (per 0,5 l ciascuno cubetto)
- 125 g di formaggio fresco spalmabile con rafano
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2299 kJ / 549 kcal
- Białko
- 19 g
- Węglowodany
- 67 g
- Tłuszcz
- 22 g
Alternatywne przepisy
Zuppa di verdure
25 min
Pizzoccheri di Poschiavo con verdure
1h 30min
Marmellata di albicocche per la dispensa
Keine Bewertungen
Risotto alla milanese
30 min
Crostata al rabarbaro
55 Min
Salsa olandese
Keine Bewertungen
Zuppa di asparagi e aneto
25 min
Frittata senza uova
Keine Bewertungen
Zuppa di zucca
35 min
Risotto zucca e pancetta
25 min
Frullato energetico
10 min
Riso casimiro
45 min