Risotto con carote e endivia belga
TM5

Risotto con carote e endivia belga

3.8 (4 oceny)

Składniki

  • 100 g di Parmigiano, a pezzi (3 cm)
  • 100 g di cipolla, a metà
  • 1 spicchio di aglio
  • 200 g di carote, a pezzi (3 cm)
  • 250 g di indivia belga
  • 20 g di burro
  • 300 g di riso per risotto (per esempio Arborio)
  • 900 g di acqua
  • 2 cubetti di dado per brodo vegetale (per 0,5 l ciascuno cubetto)
  • 125 g di formaggio fresco spalmabile con rafano

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
2299 kJ / 549 kcal
Białko
19 g
Węglowodany
67 g
Tłuszcz
22 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy