Risotto con carote e endivia belga

Risotto con carote e endivia belga

3.8 4 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 porzioni

Składniki

  • 100 g di Parmigiano a pezzi (3 cm)
  • 100 g di cipolla a metà
  • 1 spicchio di aglio
  • 200 g di carote a pezzi (3 cm)
  • 250 g di indivia belga
  • 20 g di burro
  • 300 g di riso per risotto (per esempio Arborio)
  • 900 g di acqua
  • 2 cubetti di dado per brodo vegetale (per 0,5 l ciascuno cubetto)
  • 125 g di formaggio fresco spalmabile con rafano

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 19 g
Kalorie 2299 kJ / 549 kcal
Tłuszcz 22 g
Węglowodany 67 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...