Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 90 g di burro, freddo, a pezzi + q.b. per lo stampo
- 180 g di farina per pane, + q.b. per spianare
- 1 ¼ cucchiaino di sale
- 60 g di acqua
- 100 g di carote, pelate, a pezzi (3 cm)
- 50 g di cipolla, tagliata a metà
- 200 g di zucchine, a pezzi (3 cm)
- 1 cucchiaino di curry in polvere
- 1 cucchiaio di olio di oliva
- 200 g di fiocchi di latte (formaggio fresco)
- 2 uova
- 2 pizzichi di pepe macinato
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 996 kJ / 239 kcal
- Białko
- 7.9 g
- Węglowodany
- 18 g
- Tłuszcz
- 15 g
Alternatywne przepisy
Panzerotti alla romana
55min
Crostata di marmellata
1sa 10 dk
Torta di mele
1h
Formaggio a fette cotto al forno
35min
Pizze di cavolfiore e formaggio
1h
Meringhe dell'Emmental
2h 15min
Gratin di patate
1sa 10 dk
Lasagne al pesto, patate e fagiolini
2 Std.
Focaccia di patate
2h 50min
Muffin salati alle verdure
45min
Risotto ai funghi porcini con brie
35min
Polenta ticinese
45min