Orangencouscous mit gedämpftem Lachs

Orangencouscous mit gedämpftem Lachs

3.8 12 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 Portionen

Składniki

  • Lachsfilets, gefroren, enthäutet und aufgetaut oder frisch
    4
  • Zitrone nur Saft
    1
  • Salz
    2 TL
  • Pfeffer gemahlen
    1 Prise
  • frischer Rosmarin nur Blätter
    4 Stängel
  • Orangen Saft und Schale
    1
  • Wasser
    500 g
  • Couscous
    250 g
  • Brunnenkresse nur Blätter
    80 g

Wartości odżywcze na 1 Portion

Kalorie 767 kcal / 3204 kJ
Białko 41 g
Tłuszcz 45 g
Węglowodany 47 g
Błonnik 4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...