Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 Lachsfilets, gefroren, enthäutet und aufgetaut oder frisch
- 1 Zitrone, nur Saft
- 2 TL Salz
- 1 Prise Pfeffer, gemahlen
- 4 Stängel frischer Rosmarin, nur Blätter
- 1 Orangen, Saft und Schale
- 500 g Wasser
- 250 g Couscous
- 80 g Brunnenkresse, nur Blätter
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3204 kJ / 767 kcal
- Białko
- 41 g
- Węglowodany
- 47 g
- Tłuszcz
- 45 g
- Błonnik
- 4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Quinoa-Taboulé mit Thon
40min
Süsskartoffelsuppe mit Pouletspiessli
30min
Hähnchen-Pilaw
45min
Kabeljau-Gratin
50min
Schnelles Thai-Curry mit Poulet
40min
Gemüse-Lachs-Salat mit Feta und Quinoa
50min
Erbsen-Ingwer-Suppe, Zitronenlachs mit Brokkoli
1h
Kürbis-Apfel-Suppe mit Pouletbrust
40min
Poulet mit Spargeln und Reis an Weisswein-Specksauce
45min
Lachsfilets auf Spargeln mit Buchweizen
40min
Crevettencurry
35min
Grünes Poulet-Curry
55min