
Urządzenia i Akcesoria
Orangencouscous mit gedämpftem Lachs
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 Portionen
Składniki
-
Lachsfilets, gefroren, enthäutet und aufgetaut oder frisch4
-
Zitrone nur Saft1
-
Salz2 TL
-
Pfeffer gemahlen1 Prise
-
frischer Rosmarin nur Blätter4 Stängel
-
Orangen Saft und Schale1
-
Wasser500 g
-
Couscous250 g
-
Brunnenkresse nur Blätter80 g
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
767 kcal /
3204 kJ
Białko
41 g
Tłuszcz
45 g
Węglowodany
47 g
Błonnik
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Mediterrane Küche
67 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria