Gnocchi di patate e piselli
TM6 TM5 TM31

Gnocchi di patate e piselli

4.5 (119 ocen)

Składniki

  • 500 g di acqua
  • 300 g di patate, pelate e a tocchetti (2-3 cm)
  • 150 g di piselli surgelati
  • ½ cucchiaino di sale
  • 200 g di farina tipo 00 + q.b.
  • 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
  • 80 g di burro fuso
  • Parmigiano Reggiano grattugiato, a piacere

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
2021 kJ / 347.8 kcal
Białko
18.3 g
Węglowodany
83.6 g
Tłuszcz
8 g
Tłuszcz nasycony
3.7 g
Błonnik
3.2 g
Sód
513 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy