Urządzenia i Akcesoria
Salt Bread
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz.
8 pieces
Składniki
-
water150 g
-
dried instant yeast1 tsp
-
sugar25 g
-
high protein flour (bread flour)250 g
-
egg yolk plus extra 1 egg for brushing1
-
salt½ tsp
-
milk powder20 g
-
butter softened15 g
-
salted butter cut in 5 g sticks40 g
-
egg beaten1
-
sea salt flakes1 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
200.1 mg
Białko
5.9 g
Kalorie
895 kJ /
213.9 kcal
Tłuszcz
8 g
Błonnik
0.9 g
Tłuszcz nasycony
4.4 g
Węglowodany
29.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Onsen Eggs
50 min
Tau Suan (Split Mung Bean Dessert)
50 min
Hainanese Chicken Rice
4 godz. 5 min
Pandan Sponge Cake
1 godz.
Char Siu Pork (Chinese BBQ Pork)
25 godz.
Demo Recipe 1 - Lemonade
5 min
Chwee Kueh (Steamed Rice Cake with Pickled Radish and Dried Shrimp)
1 godz.
Demo Recipe 2 - Quick Steamed Buns
1 godz.
Dried Chilli Mee Hoon Kueh
1 godz. 30 min
Demo Recipe 4 - Creamy Potato Soup
30 min
All-in-one chicken congee
35 min