Haricots verts au thym

Haricots verts au thym

2.5 2 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
2 portions

Składniki

  • 1850 g d'eau et de l’eau supplémentaire pour immerger les sachets
  • 150 - 200 g de haricots verts, frais petits
    150 - 200 g de haricots verts plats, frais
  • 2 brins de thym, frais
  • ½ c. à soupe d'huile d'olive
  • ⅛ - ¼ c. à café de sel
  • un peu d'eau pour immerger le sachet
  • 1 c. à café rase d'acide ascorbique
    30 g de jus de citron, fraîchement pressé, (équivaut à un demi-citron)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 1.8 g
Kalorie 217.3 kJ / 52.3 kcal
Tłuszcz 2.8 g
Błonnik 1.5 g
Węglowodany 4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...