Haricots verts au thym

Haricots verts au thym

2.5 2 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
2 portions

Składniki

  • d'eau et de l’eau supplémentaire pour immerger les sachets
    1850 g
  • de haricots verts, frais petits
    150 - 200 g
    150 - 200 g de haricots verts plats, frais
  • de thym, frais
    2 brins
  • d'huile d'olive
    ½ c. à soupe
  • de sel
    ⅛ - ¼ c. à café
  • d'eau pour immerger le sachet
    un peu
  • d'acide ascorbique
    1 c. à café rase
    30 g de jus de citron, fraîchement pressé, (équivaut à un demi-citron)

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 52.3 kcal / 217.3 kJ
Białko 1.8 g
Tłuszcz 2.8 g
Węglowodany 4 g
Błonnik 1.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...