Urządzenia i Akcesoria
Sambhar (Vegetable Dhall)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
6 portions
Składniki
-
garlic cloves30 g
-
shallots50 g
-
dried chillies soaked and deseeded, cut in 4 cm length5
-
cooking oil50 g
-
sambhar powder1 heaped tsp
-
ground coriander1 heaped tsp
-
garam masala1 heaped tsp
-
mustard seeds½ heaped tsp
-
ground cumin1 heaped tsp
-
fresh curry leaves5
-
tamarind paste2 tsp
-
asafoetida powder¼ heaped tsp
-
toor dal soaked for 6 hours, drained180 g
-
tomatoes (approx 3 tomatoes), cut in wedges330 g
-
water350 g
-
carrots cut in thin slices50 g
-
potatoes cut in cubes (1 cm)150 g
-
brinjals cut in thick strips130 g
-
cauliflower florets120 g
-
salt adjust to taste1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
9 g
Kalorie
1068 kJ /
255 kcal
Tłuszcz
9 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
35 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Idli
15 godz. 40 min
Aloo Gobi
20 min
Asam pedas ikan (spicy tamarind fish)
40 min
Thai Style Fried Mee Hoon
30 min
Ayam Masak Merah (Spicy Tomato Chicken)
1 godz. 25 min
Sambhar
1 godz. 5 min
Thosai (Rice and Lentil Pancakes)
9 godz. 10 min
Puri
35 min
Nyonya Steamed Fish
45 min
Curry Fish
35 min
Vegetable Sambar
35 min
Rasam
20 min