
Urządzenia i Akcesoria
Spicy Soy Sauce Chicken
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
fresh ginger cut in slices30 g
-
garlic cloves30 g
-
cooking oil40 g
-
mustard seeds¼ tsp
-
white dhal (ulunthu)¼ tsp
-
cumin seeds¼ tsp
-
fennel seeds¼ tsp
-
cloves8
-
cinnamon sticks10 g
-
large red onions cut in slices150 g
-
shallots cut in slices50 g
-
star anise2
-
fresh curry leaves5 sprigs
-
chilli powder2 tbsp
-
whole chicken legs (approx. 2 whole chicken legs), with skin and bone, cut in pieces (3-4 cm)700 g
-
light soy sauce150 g
-
dark soy sauce10 g
-
sugar2 tsp
-
water20 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
398 kcal /
1665 kJ
Białko
40 g
Tłuszcz
20 g
Węglowodany
18 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Curry Chicken
1 godz.
Ayam masak merah (spicy tomato chicken)
1 godz. 20 min
Mee Goreng Mamak
15 min
Char Kway Teow
15 min
Nasi Kampung (Kampung Style Fried Rice)
20 min
Daging Paprik (Stir Fried Beef)
35 min
Ayam kapitan (chicken curry)
45 min
Thai Steamed Fish With Lime
30 min
Thai Style Fried Mee Hoon
30 min
Chicken Rendang
45 min
Tom Yum Goong
30 min
Ayam Madu Berempah (Honey Spiced Chicken)
30 min