Urządzenia i Akcesoria
Spicy Soy Sauce Chicken
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
fresh ginger cut in slices30 g
-
garlic cloves30 g
-
cooking oil40 g
-
mustard seeds¼ tsp
-
white dhal (ulunthu)¼ tsp
-
cumin seeds¼ tsp
-
fennel seeds¼ tsp
-
cloves8
-
cinnamon sticks10 g
-
large red onions cut in slices150 g
-
shallots cut in slices50 g
-
star anise2
-
fresh curry leaves5 sprigs
-
chilli powder2 tbsp
-
whole chicken legs (approx. 2 whole chicken legs), with skin and bone, cut in pieces (3-4 cm)700 g
-
light soy sauce150 g
-
dark soy sauce10 g
-
sugar2 tsp
-
water20 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
40 g
Kalorie
1665 kJ /
398 kcal
Tłuszcz
20 g
Węglowodany
18 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Curry Chicken
1 godz.
Nasi Lemak
45 min
Ayam masak merah (spicy tomato chicken)
1 godz. 20 min
Ayam Masak Merah (Spicy Tomato Chicken)
1 godz. 25 min
Ayam Madu Berempah (Honey Spiced Chicken)
30 min
Sweet And Sour Prawns
25 min
Nyonya Steamed Fish
45 min
Vietnamese Lemongrass Chicken
1 godz. 5 min
Mee Hailam (Hailam Noodles)
25 min
Dried Chilli Chicken with Potato
30 min
Thai Steamed Fish With Lime
30 min
Nyonya Chicken Rendang
45 min