Burger au porc effiloché

Burger au porc effiloché

4.1 130 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 6 godz. 20 min
6 portions

Składniki

  • d'oignon coupé en deux et émincé (1 cm)
    100 g
  • gousse d'ail légèrement écrasée
    1
  • de sauce barbecue
    500 g
  • de boisson au cola
    200 g
  • de sel fumé
    ½ c. à café
  • de fond de bœuf reconstitué (400 g d'eau et 1 cube de bouillon de bœuf)
    400 g
  • de romarin frais
    1 brin
  • d'échine de porc, désossée en un seul morceau
    800 g
  • d'eau
    150 g
  • pains à burger
    6
  • de laitue iceberg
    12 feuilles
  • de ketchup
    120 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 472 kcal / 1975 kJ
Białko 33 g
Tłuszcz 19 g
Węglowodany 40 g
Błonnik 3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...