Burger au porc effiloché

Burger au porc effiloché

4.2 139 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 6 godz. 20 min
6 portions

Składniki

  • 100 g d'oignon coupé en deux et émincé (1 cm)
  • 1 gousse d'ail légèrement écrasée
  • 500 g de sauce barbecue
  • 200 g de boisson au cola
  • ½ c. à café de sel fumé
  • 400 g de fond de bœuf reconstitué (400 g d'eau et 1 cube de bouillon de bœuf)
  • 1 brin de romarin frais
  • 800 g d'échine de porc, désossée en un seul morceau
  • 150 g d'eau
  • 6 pains à burger
  • 12 feuilles de laitue iceberg
  • 120 g de ketchup

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 33 g
Kalorie 1975 kJ / 472 kcal
Tłuszcz 19 g
Błonnik 3 g
Węglowodany 40 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...