Empadão de bacalhau com puré de aipo e grelos

Empadão de bacalhau com puré de aipo e grelos

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 doses

Składniki

  • posta de bacalhau demolhado
    600 g
  • grelos descongelados bem espremidos
    250 g
  • água
    800 g
  • sal
    1 c. chá de
  • batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em cubos pequenos
    500 g
  • bolbo de aipo cortado em cubos pequenos
    200 g
  • azeite mais q.b. p/ untar
    60 g
  • cebola cortada em pedaços
    200 g
  • dentes de alho
    4
  • gema de ovo p/ pincelar
    1

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 dose

Sód 7485 mg
Białko 67.4 g
Kalorie 2066.3 kJ / 493.9 kcal
Tłuszcz 13.3 g
Błonnik 4.2 g
Tłuszcz nasycony 2.1 g
Węglowodany 23 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...