Urządzenia i Akcesoria
Poached eggs using blade cover
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
2 portions
Składniki
-
eggs chilled (see Tips)1 - 4
-
water1700 g
-
white vinegar50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
119.7 mg
Białko
7.6 g
Kalorie
377.8 kJ /
90.3 kcal
Tłuszcz
5.7 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
1.9 g
Węglowodany
0.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Katsu chicken with cauliflower rice and pickled salad
55 Min
Browned beef mince
20 Min
Mussels with Thai Green Curry Sauce
25 Min
Quick sliced pickle - demo (Thermomix® Cutter, TM6)
5 Min
Coleslaw (Thermomix® Cutter, using modes)
10 Min
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2 Std. 20 Min
Golden syrup butter
10 Min
Caramelised onions (400-500 g)
25 Min
Mushroom risotto
30 Min
Fruity dream
10 Min
Poached eggs with blade cover
30 Min
Hollandaise
15 Min