Poached eggs using blade cover

Poached eggs using blade cover

4.1 141 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
2 portions

Składniki

  • eggs chilled (see Tips)
    1 - 4
  • water
    1700 g
  • white vinegar
    50 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 119.7 mg
Białko 7.6 g
Kalorie 377.8 kJ / 90.3 kcal
Tłuszcz 5.7 g
Błonnik 0 g
Tłuszcz nasycony 1.9 g
Węglowodany 0.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...