Urządzenia i Akcesoria
Poached eggs using blade cover
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
2 portions
Składniki
-
eggs chilled (see Tips)1 - 4
-
water1700 g
-
white vinegar50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
119.7 mg
Białko
7.6 g
Kalorie
377.8 kJ /
90.3 kcal
Tłuszcz
5.7 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
1.9 g
Węglowodany
0.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beer batter fish
40 Min
Beef, ale and dumpling stew
2 Std. 55 Min
Browned beef mince
20 Min
Slow-cooked lamb Madras
2 Std. 15 Min
Potato bake (Thermomix® Cutter, using modes)
1 Std. 10 Min
Mashed Potatoes (Peeler)
30 Min
Warm Aussie potato salad (peeler)
50 Min
Poached eggs with blade cover
30 Min
Sautéed chicken cubes
15 Min
Caramelised onions (400-500 g)
25 Min
Mashed potatoes for two (peeler)
30 Min
No fail mash potato
20 Min