Banana bread à la cannelle

Banana bread à la cannelle

4.7 64 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
6 portions

Składniki

  • de beurre demi-sel en morceaux et un peu pour le moule
    60 g
  • de sucre en poudre
    180 g
  • bananes
    4
  • œuf
    1
  • de lait
    120 g
  • de jus de citron jaune fraîchement pressé
    1 c. à soupe
  • de farine de blé
    180 g
  • de levure chimique
    1 c. à café
  • de bicarbonate de sodium
    1 c. à café rase
  • de cannelle en poudre
    ½ c. à café
  • de noix de pécan
    50 g
  • de sel
    1 pincée

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 436 kcal / 1828 kJ
Białko 8 g
Tłuszcz 16 g
Węglowodany 64 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...