Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 - 500 g de boulgour
- 400 - 800 g d'eau
- ½ - 2 c. à soupe d'huile végétale
- ½ - 1 c. à café de sel
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 896.4 kJ / 214.1 kcal
- Białko
- 5.6 g
- Węglowodany
- 43 g
- Tłuszcz
- 1.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.1 g
- Błonnik
- 6.5 g
- Sód
- 295.8 mg
Alternatywne przepisy
Cuire du riz long complet
55min
Rissoler 200 g de courgettes
20 min
Cuisson du riz long blanc
35min
Cuisson des pâtes
25min
Cuisson de l'épeautre perlé
35min
Cuisson du millet
45 min
Cuisson du boulgour moyen
35min
Cuisson de l'épeautre complet
35min
Cuisson du riz basmati
35min
Riz complet végétarien
40 min
Cuisson du riz au jasmin
35min
Rissoler 300 g de champignons frais
25min