Urządzenia i Akcesoria
Cuisson du boulgour moyen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
8 portions
Składniki
-
200 - 500 g de boulgour
-
400 - 800 g d'eau
-
½ - 2 c. à soupe d'huile végétale
-
½ - 1 c. à café de sel
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
295.8 mg
Białko
5.6 g
Kalorie
896.4 kJ /
214.1 kcal
Tłuszcz
1.9 g
Błonnik
6.5 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
43 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cuisson du quinoa
30 min
Cuisson du boulgour moyen
35 min
Pommes de terre et patates douces vapeur (200-600 g)
30 min
Cuisson de l'épeautre perlé
35 min
Cuire du riz long complet
55 min
Cuisson de l'épeautre complet
35 min
Cuisson du millet
45 min
Cuisson du riz au jasmin
35 min
Cuisson du riz basmati
35 min
Cuisson du riz long blanc
35 min
Rissoler 200 g de courgettes
20 min
Caraméliser 200 g d'oignons
40 min