Cuisson du boulgour moyen

Cuisson du boulgour moyen

4.6 97 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
8 portions

Składniki

  • 200 - 500 g de boulgour
  • 400 - 800 g d'eau
  • ½ - 2 c. à soupe d'huile végétale
  • ½ - 1 c. à café de sel

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 295.8 mg
Białko 5.6 g
Kalorie 896.4 kJ / 214.1 kcal
Tłuszcz 1.9 g
Błonnik 6.5 g
Tłuszcz nasycony 0.1 g
Węglowodany 43 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...