![Cuisson du boulgour moyen Cuisson du boulgour moyen](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/bf6310e8-02ce-4f5d-ae49-9f73b5cb0006/Derivates/f0cf7bb2-414b-4f17-b032-a38656bd3b3f.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 - 500 g de boulgour
- 400 - 800 g d'eau
- ½ - 2 c. à soupe d'huile végétale
- ½ - 1 c. à café de sel
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 896.4 kJ / 214.1 kcal
- Białko
- 5.6 g
- Węglowodany
- 43 g
- Tłuszcz
- 1.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.1 g
- Błonnik
- 6.5 g
- Sód
- 295.8 mg
Alternatywne przepisy
Cuire du riz long complet
55 Min
Rissoler un mélange de légumes pour une soupe ou un ragoût
25 dk
Cuisson du riz au jasmin
35min
Rissoler des oignons
20 分钟
Cuisson du boulgour moyen
35min
Cuisson de l'épeautre perlé
35min
Cuisson de l'épeautre complet
35min
Cuisson du riz basmati
35min
Rissoler 200 g de poireaux
20 分钟
Rissoler 300 g d'oignons
20 分钟
Rissoler 200 g de courgettes
20 分钟
Cuisson du riz long blanc
35min