
Urządzenia i Akcesoria
Sautéed Onions (300 g)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
1 portion
Składniki
-
olive oil20 g
-
onions cut in wedges300 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
260 kcal /
1089 kJ
Białko
4 g
Tłuszcz
21 g
Węglowodany
15 g
Błonnik
5.4 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Sód
27 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Sautéed Red Peppers with Onions
25 min
Sautéed Vegetable Mix for Soups or Stews
25 min
Sautéed Bacon with Chicken Strips
15 min
Sautéed Leeks (170-200 g)
20 min
Sautéed Shallots (350 g)
25 min
Lightly Browned Onions and Garlic
20 min
Sautéed Onions and Garlic
20 min
Caramelised Onions (400-500 g)
50 min
Browned Onions (200 g)
25 min
Lightly Browned Onions (200-300 g)
20 min
Sautéed Onions (170-200 g)
20 min
Grated Parmesan Cheese
5 min