Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 dientes de ajo
- 90 g de aceite de oliva
- 75 g de bacalao al punto de sal (pieles y migas)
- 4 tomates en rama maduros (150 g c/u) con pedúnculo
- 4 pellizcos de sal
- 4 huevos medianos
- 1 pellizco de azúcar
- 1 pellizco de pimienta molida
- 50 g de vino blanco
- 80 g de agua
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1437.5 kJ / 344 kcal
- Białko
- 13.2 g
- Węglowodany
- 6.8 g
- Tłuszcz
- 29.4 g
- Błonnik
- 1.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Verduras rellenas
1h 20 min
Huevos poché con beicon y piquillos
35 min
Papillotes de tofu en cama de verduras
30 min
Bacalao con mantequilla de cítricos
50 min
Crema de calabaza y membrillo
30 min
Merluza con mayonesa, tomate y judías verdes crujientes
1h
Huevos mollet sobre tartar de verduras
1h
Huevos nube
20min
Espárragos, huevos poché y rabanitos
1h
Blinis con champiñones y salsa de limón con cebollino
1h
Huevos en cocotte con puerros
40 min
Alitas de pollo al vapor con setas chinas
2h 30 min