![Estofado de cordero TM6 Estofado de cordero TM6](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/ccf664c4-2b61-48c9-b8ba-7ac9e2b35ad1/Derivates/f223b471-6ecb-4902-97e2-2a7d56ea7708.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 dientes de ajo, pelados
- 200 g de cebolla blanca, en trozos
- 50 g de tocino, en trozos (aprox. 5 cm)
- 30 g de aceite de oliva
- 650 g de carne de cordero limpia, en cubos (4 cm)
- 1 cdita de paprika dulce
- 1 hoja de laurel seca
-
3
ramitas de hierbas de olor frescas (p. ej. tomillo, salvia, romero)
lub 3 cditas de hierbas de olor secas (p. ej. tomillo, salvia, romero) - 1 cdita de sal
- 1 cubo de caldo de verduras
- 100 g de vino tinto
- 350 g de agua
- 150 g de garbanzo blanco cocido, escurridos
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 2769.8 kJ / 662 kcal
- Białko
- 32.5 g
- Węglowodany
- 18.8 g
- Tłuszcz
- 49 g
- Tłuszcz nasycony
- 18 g
- Błonnik
- 5.8 g
- Sód
- 867.3 mg
Alternatywne przepisy
Sopa de mariscos
40 min
Filete de res en salsa de pasilla y vino tinto
1h 10 min.
Salsa boloñesa
35 min
Muslos de pollo Teriyaki Al vacío TM5
2 godz. 5 min
Champiñones Rellenos
30 min
Estofado de res
1h 40 min
Alitas de pollo mediterráneas con arroz a la naranja
1h
Marinada de cilantro
5 min
Pescado a la sal con salsa de perejil y limón
40 min
Sopa de pescado
55 min
Estofado de res TM6
4h
Cowboy con mantequilla compuesta y puré de papa rústico
50 dk