Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 dientes de ajo, pelados
- 200 g de cebolla blanca, en trozos
- 50 g de tocino, en trozos (aprox. 5 cm)
- 30 g de aceite de oliva
- 650 g de carne de cordero limpia, en cubos (4 cm)
- 1 cdita de paprika dulce
- 1 hoja de laurel seca
-
3
ramitas de hierbas de olor frescas (p. ej. tomillo, salvia, romero)
lub 3 cditas de hierbas de olor secas (p. ej. tomillo, salvia, romero) - 1 cdita de sal
- 1 cubo de caldo de verduras
- 100 g de vino tinto
- 350 g de agua
- 150 g de garbanzo blanco cocido, escurridos
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 2769.8 kJ / 662 kcal
- Białko
- 32.5 g
- Węglowodany
- 18.8 g
- Tłuszcz
- 49 g
- Tłuszcz nasycony
- 18 g
- Błonnik
- 5.8 g
- Sód
- 867.3 mg
Alternatywne przepisy
Huevos pochados
25 Min
Risotto al azafrán con mousse de calabacita y crujiente de tocino
1h 45min
Huevos benedictinos
1 Std.
Chuletas de cerdo con salsa de champiñones al marsala (Hestan Cue™)
50min
Pollo en salsa de vino tinto con champiñones
45min
Salsa holandesa con pimiento rojo y paprika TM6
15 Min
Risotto de jitomate y pechuga de pollo con ricotta al limón
45min
Pollo a la mantequilla (Murgh makhani)
1 Std. 15 Min
Ravioles de nueces en forma de estrella con salsa de champán
1 Std. 30 Min
Rosca de arroz con pollo (Black Diamond)
1 Std. 30 Min
Fricasé de pollo TM6
50min
Truchas al vapor (4)
20 Min