Estofado de cordero TM6

Estofado de cordero TM6

4.0 2 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz. 30 min
4 porciones

Składniki

  • 2 dientes de ajo, pelados
  • 200 g de cebolla blanca en trozos
  • 50 g de tocino en trozos (aprox. 5 cm)
  • 30 g de aceite de oliva
  • 650 g de carne de cordero limpia, en cubos (4 cm)
  • 1 cdita de paprika dulce
  • 1 hoja de laurel seca
  • 3 ramitas de hierbas de olor frescas (p. ej. tomillo, salvia, romero)
    3 cditas de hierbas de olor secas, (p. ej. tomillo, salvia, romero)
  • 1 cdita de sal
  • 1 cubo de caldo de verduras
  • 100 g de vino tinto
  • 350 g de agua
  • 150 g de garbanzo blanco cocido escurridos

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porción

Sód 867.3 mg
Białko 32.5 g
Kalorie 2769.8 kJ / 662 kcal
Tłuszcz 49 g
Błonnik 5.8 g
Tłuszcz nasycony 18 g
Węglowodany 18.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...