Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Emulsione
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- ½ mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 2 pizzichi di sale
- 20 g di succo di limone, spremuto fresco e filtrato
Insalata di grano saraceno
- 750 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 300 g di grano saraceno (cottura 20 minuti)
- 300 g di seppie tagliate ad anelli
- 150 g di code di mazzancolle, pulite
- 150 g di zucchine a dadini (1 cm)
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1016.1 kJ / 242.9 kcal
- Białko
- 13.9 g
- Węglowodany
- 28.3 g
- Tłuszcz
- 9.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.5 g
- Błonnik
- 4.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salmone al cartoccio
35 min
Filetti di salmone al Varoma con contorno di verdure
40 min
Pesce spada all'arancia
40 min
Orata al sale
40 min
Farro pomodorini e gamberi con pesto di prezzemolo (Modalità Cuoci riso)
30 min
Filetto di salmone con insalata di quinoa
40 min
Spada alle erbe con olive
40 min
Insalata di calamari e pesche
40 min
Salmone all'arancia e pistacchi
40 min
Tonno allo zenzero e melagrana
40 min
Insalata di gamberi e fagioli cannellini
40 min
Quinoa con code di gambero
30 min