Cinghiale in umido

Cinghiale in umido

2.9 84 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
6 porzioni

Składniki

  • 2 rametti di rosmarino fresco gli aghi lavati
  • 3 foglie di alloro fresche lavate
  • 1 spicchio di aglio
  • 1 mazzetto di prezzemolo fresco le foglioline lavate
  • 1 rametto di timo fresco le foglioline lavate
  • 3 foglie di salvia fresca lavate
  • 1 rametto di origano fresco le foglioline lavate
  • 50 g di olio extravergine di oliva
  • 700 g di carne di cinghiale a pezzi (2-3 cm)
  • 200 g di vino rosso corposo, tipo Cannonau
  • fette di pane casereccio o polenta tostate, a piacere

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 25.1 g
Kalorie 1035.4 kJ / 247.3 kcal
Tłuszcz 12.5 g
Błonnik 0.3 g
Tłuszcz nasycony 2.3 g
Węglowodany 0.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...